Gestart vanuit een passie, gegroeid tot een familiebedrijf.

Ons motief is simpel. We willen kwalitatieve oplossingen aanbieden aan alle horeca-ondernemers. En laat dat nu net ons kloppend hart zijn.

Het fundament voor het succesverhaal van d’LIS Food NV werd decennia geleden gelegd door de passie van Bart en Jan Coninx. Zoals het gepassioneerde ondernemers betaamd, deden ze hun eerste horeca-ervaringen op als kok in diverse horecazaken en in eigen feestzalen met restaurant-en traiteurdiensten. Met deze kennis introduceerden ze jaren later met Pastridor het bake-off verhaal als nieuwe trend.


Na een succesvolle ontwikkeling van Pastridor in België, Nederland en Luxemburg verkochten ze in 2006 het handelsfonds aan de Zweedse groep Lantmännen Unibake.

Intussen ontdekten beide broers iets unieks: het convenience-gehalte van vriesverse pasta. Hun jarenlange horeca-ervaring kwam hier goed van pas. Snel werd de merknaam The Smiling Cook boven de doopvont gehouden met het eenvoudige leidmotief: kwalitatieve oplossingen aanbieden aan alle horeca-ondernemers. En dat is nu juist het kloppend hart van The Smiling Cook: een aanbod van kwalitatieve vriesverse pasta, kant-en-klare sauzen en maaltijdgerechten, eenvoudig te bereiden en op maat van elke keuken.

De passie van Jan en Bart wordt ondertussen met hetzelfde elan verdergezet door de tweede generatie. Met hun opgebouwde ervaring binnen het familiebedrijf, zullen de broers Bob en Jan Jr. Coninx d’LIS Food NV verder blijven ontwikkelen en ervoor zorgen dat innovatie de drijfveer van het bedrijf blijft.

Onze missie

Wij willen alle ondernemers in de uiterst competitieve horecasector ondersteunen in hun zoektocht naar winstoptimalisatie.

Wil je ook een Smiling Cook worden?

Schrijf je in op ons culinair magazine en ontdek heerlijke recepten en handige tips!

INSCHRIJVEN

Met onze producten creëer je snel modulaire menu- en gerechtvariaties.

Onze oplossingen zijn eenvoudig. Een breed assortiment aan hoogwaardige en gebruiksklare producten, bewezen culinaire concepten en eenvoudige werkwijzen maken het voor elke chef mogelijk om op een kostenefficiënte manier smakelijke gerechten aan hun klanten aan te bieden.

Ontdek er alles over

Tips en FAQ

Wil je meer te weten komen over onze pasta's, sauzen en andere producten? Wij hebben een heel lijstje met vaak voorkomende vragen voor je opgesteld. Maar aarzel zeker niet om ons te contacteren als je vraag er niet tussenzit.

Ontdek er alles over